Vacature | Commissioning & Service Engineer

Als Commissioning & Service Engineer werk je aan uitdagende projecten aan boord van exclusieve schepen waarbij je zorgt dat de producten van Newthex in bedrijf worden gesteld en daarna voorzien worden van de juiste service en onderhoud.

Het gaat om bijzondere projecten waarin je te maken krijgt met hydrauliek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Je bent verantwoordelijk voor de totale inbedrijfstelling van het fysiek plaatsen en afstellen door de monteur(s) tot de eindafnames en de FAT en HAT test.

 

 

Wat je gaat doen:

Newthex heeft wereldwijd klanten, dit betekent dat je deels van je werktijd in het buitenland werkzaam bent. Soms voor korte periodes maar het kan ook voor langere periodes.

Je hebt echt “je eigen toko” maar werkt ook veel samen met monteurs, (zeer ervaren) ZZP-ers en montageteams. Jij bent eindverantwoordelijk voor het project en bent in staat teams van meerdere personen aan te sturen.

Je bent het gezicht van Newthex bij klanten en verantwoordelijk voor een stuk aftersales. Hierbij heb je contacten met werven en eindgebruikers. Tussentijds verzorg je gedegen voortgangsrapportages richting klanten en intern. Zodra het product in gebruik genomen kan worden verzorg je de uitleg en training aan de klant, zodat deze precies weet hoe het product gebruikt dient te worden.

 

 

Wie ben jij:

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Door jouw technisch inzicht en kennis van zaken ben je in staat zelfstandig en oplossingsgericht te werken.
 • Je bent niet bang zelfstandig beslissingen te nemen en ter plekke te komen met passende oplossingen.
 • Je kunt in diverse situaties goed met verschillende menstypen communiceren.
 • Je hebt gevoel voor commercie en bent je ervan bewust dat jij Newthex vertegenwoordigt bij klanten.
 • Je houdt van reizen en voelt je ook goed thuis in een internationale omgeving.

 

Welke producten ben je verantwoordelijk voor?

 

Om te solliciteren heb je:

 • Een ruime werkervaring in een vergelijkbare zelfstandige functie
 • Flexibele instelling en kunt op korte termijn naar het buitenland afreizen
 • Zin om zowel lange als korte periodes op locatie te verblijven
 • Goede kennis van elektrotechniek, hydrauliek en werktuigbouwkunde;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Arbeidsvoorwaarden

Newthex kent korte lijnen, en een informele maar professionele werksfeer. Elke collega heeft direct invloed op het resultaat van het bedrijf waardoor gedrevenheid en passie worden gecombineerd  met verantwoordelijkheidsgevoel.

Uiteraard hoort een uitstekend salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden bij jouw dienstverband.

 

Standplaats

Sappemeer en wereldwijd

Contactinformatie

De werving- en selectieprocedure is uitbesteed aan SPEQTR. Wil je solliciteren of heb je vragen over bovenstaande functie? Ga dan naar www.speqtr.nl of neem contact op met Jeroen van Galen (Recruiter)  0641114299 / jvgalen@speqtr.nl

 

 

Newthex en SPEQTR accepteren geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.