Vacature | Project Engineer

Als Project Engineer bij Newthex ontwerp je de mooiste deuren en luiken voor de coolste superjachten. Check bijvoorbeeld dit beach platform. Maar ook een vette garagedeur waaruit een prachtige tender te voorschijn komt. Of maak je het aanleggen een stuk makkelijker met jouw ‘mooring doors’. 

 

Mag je ook minder mooie deuren maken bij Newthex?

We geven het niet graag toe, maar dat mag. Hij moet dan echter wel praktisch zijn. Super robuust en aan alle eisen voldoen die de marine er aan stelt. Ja de Marine. We maken niet alleen mooie producten voor superjachten.

Meerdere marine schepen over de hele wereld varen met Newthex producten. Je kunt dan denken aan grote waterdichte luiken. Een lift voor zware munitie of helicopter. Zo sterk als een tank of geschikt voor een tank. Alleen dan mag die wat minder mooi zijn om te zien. Als hij maar de beste is in zijn soort.

 

 

Wat doe je nu exact als Project Engineer

De meeste tijd breng je door achter je computer en dan ontwerp je Newthex producten voor scheepswerven binnen en buiten Nederland. Ook heb je rechtstreeks contact met de werf en toeleveranciers. De werkverdeling tussen marine en superjacht projecten is ongeveer fifty-fifty.

Je zit natuurlijk niet de heel dag achter je pc. Soms is het nodig om een werf of leverancier te bezoeken of gaan we gezellig gezamenlijk lunchen. Als het droog is doen we ook wel eens een wandeling na de lunch over het uitgestrekte industrieterrein van Kolham waar we nog steeds wachten op een trottoir. Als je weer achter je pc zit construeer je voornamelijk 3D modellen. Ook maak of controleer je 2D constructie tekeningen en reken je zaken technisch door. In onze assemblage hal kun je een deel van je werk zien in het echt.

 

Heb jij

  • constructief inzicht en passie voor techniek
  • sterk & analytisch denkvermogen
  • de drive om goed zelfstandig te werken
  • een flexibele instelling

En pas jij binnen dit profiel

  • HBO werk- en denkniveau, richting Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek of vergelijkbaar door opleiding en/of ervaring verkregen;
  • Kennis van 3D software SolidWorks en/of vergelijkbaar;
  • Relevante werkervaring;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Dan is deze baan misschien wel geschikt voor jou. Twijfel dan niet en neem gewoon contact op met Frits Baas van Newthex per mail of bel 06 25 27 07 57.

 

De werklocatie

Je bent werkzaam vanaf het Newthex kantoor te Kolham vlakbij Groningen, bij het kantoor is ook de fabricagehal gesitueerd waar de Newthex producten worden samengesteld.

Contactinformatie

Wil je solliciteren of heb je vragen over bovenstaande functie? Neem dan contact op met Frits Baas van Newthex per mail of bel 06 25 27 07 57

 

Arbeidsvoorwaarden

Bij Newthex hebben we korte lijnen, en een informele leuke werksfeer. Jij hebt direct invloed op het resultaat van ons bedrijf waardoor we het leuk vinden dat je ook echt gedreven bent en passie hebt voor de maritieme sector. Uiteraard hoort een uitstekend salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden bij jouw dienstverband maar dan vertellen we je graag meer over in een persoonlijk gesprek of kennismaking.

 

 


Newthex accepteert geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Er is geen vergoeding verschuldigd indien een kandidaat wordt aangenomen, welke ongevraagd verzonden is. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.